mandag 12. september 2011

Seminyak og volleyballturnering

På søndag fikk vi oss endelig en etterlengtet utflukt. Det har gått hardt utover både brunfarge og reisetrangen i denne hektiske eksamensperioden, så det var godt å komme seg ut i sivilisasjon igjen og oppleve noe nytt!


Etter mange anbefalinger dro vi til Seminyak, en by som ligger rett utenfor Kuta (nord for Jimbaran, der vi bor). Her var det mange nye butikker og gode muligheter for shopping. Utvalget var variert, men en del dyrere. Vi rakk bare over en gate, så vi må tilbake å utforske mer ved en annen anledning. Vi var derimot svært flinke til å ta matpauser, og det er jo alltid godt!


Therese, med lunch fra Cafe Seminyak
Middag på Queens tandoor
Mmm, indisk...
På søndag ble det også arrangert volleyballturnering på idrettsanlegget, og Stian var påmeldt som deltager. Tone tok på seg rollen som fotograf for anledningen (dog kveldsmørket, lyskastere og et gammelt kamera ikke er den beste oppskriften på fantastisk bildekvalitet..)


Stian & Alexander, team "Eide"
Gutta kom seg helt til semifinalen, og gjorde en fantastisk innsats. Der ble de slått av gutta som tilslutt vant hele turneringen. Det er virkelig ikke verst! Det vil bli arrangert flere volleyballturneringer framover, og neste gang skal Tone også bli med! Vi skal ligge i hardtrening framover.


Tone har fri i to dager, fram til vi starter med det nye faget "undervisningslære", så mandagen ble utnyttet til litt ny pensumlesing og klassemiddag inne i Kuta. I morgen satser vi på å få opp litt pigmenter i huden igjen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar