søndag 6. november 2011

Norske dager



I helgen var det duket for arrangementet "norske dager", der alle de norske skolene på Bali deltok i et gedigent idrettsarrangement. Eller som den balinesiske korrekturlesingen ville ha det til:
sjarmerende da :)
Disse dagen er blitt tradisjon, der heder og ære på spill. Gateway har nemlig en lang tradisjon i å slå både Go Study, Active Education og Kulturakademiet i alle idretter. Det ble derfor arrangert kvalifiseringsturneringer på forhånd, så kun de beste skulle representere Gateway. Både Stian og Tone kom seg helberget gjennom kvalifiseringsrundene, og representerte Gateway gjennom sandvolleyball for henholdsvis gutter og jenter.


I basketball vant vi alle kampene innledningsvis og møtte Active Education i en nervepirrende finale. Uheldigvis ble det et bittert tap her, men det var ingeting å si på innsatsen til basket-gjengen.
Gateway - Active Education
I fotball ble det også harde og tøffe kamper. Vi kom oss til finalen på både gutte og jentesiden, og det ble heldigvis seier for begge! 


Fotballgutta i aksjon
Gateways vinnerlag i jenteklassen. 
Vi velger å vie mest oppmerksomhet til sandvolleyballen utrolig nok, siden vi begge var representert der. 

Alexander og Stian gjorde en god innsats i turneringen, men ble beklageligvis slått ut før finalerundene.

Badboys
I mix-klassen i sandvolleyball kom også Gateway seg til finalen, og vant velfortjent gullet her også.

Gateway - Active Education
I sandvolleyball gutter ble det hard kamp, og også her møtte Gateway et lag fra Active Education i finalen. Guttene våre trakk til slutt det lengste strået, og vi innkasserte gull nr. 4 her


I jenteklassen var Gateway helt suverene og vi hadde hele tre av fire lag i semifinalene. Det måtte jo ende med to Gatewaylag i finalen det.

Tone og Amanda
Amanda og Tone kom seg til finalen i forrige turnering også, men da endte det som kjent med en sølv. Vi var derfor svært sultne på gullet denne gangen, og ga vårt aller beste. Vi fikk endelig full uttelling og gullet ble vårt etter to intense sett!

Survene satt
og det samme gjorde spillet.
Kort oppsummert ble det altså en suveren helg, med utolig flotte idrettslige prestasjoner. Gateway klarte nesten rent bord denne gangen også ;)

På lørdagskveld ble det arrangert fest for alle nede på stranden. Her fikk vi servert mat, drikke og underholdning. Premieutdeling ble det selvfølgelig også.

All ære til sports- og festkomiteen for et fantastisk vellykket arrangement!
Liveband
Etter maten ble det premieutdeling, og det var kun gullvinnerne som fikk med seg pokal og heder fra publikum

Fornøyde gulljenter
Alle gullvinnerne
Etter at alle gullvinnerne hadde fått sine pokaler annonserte de en ekstra pris for spillere som hadde utmerket seg gjennom turneringen. Prisen for "most valuable player" i sandvolleyball for jenter ble Tone! 


Denne prisen satte jeg enormt stor pris på, og det var virkelig en ære! Rett og slett stas!

Kvelden fortsatte, og det ble først et flammeshow nede på stranden



Etter strandshowet startet kveldens underholdning "norske talenter" opp. Her var det sang og gitar som ble gjengangere, og fremføringene varierte mellom alt fra den franske nasjonalsangen til DDEs "rai rai" (med like varierende kvalitet). Men gøy var det og stemningen var ekstremt god!





Før vi gir oss helt med dette innlegget, må det noen skrytebilder med. Vi avrunder med å vise kveldes mest fornøyde fjes: 

om ikke så sjarmerende, så er hun værtfall snill
Tre pokaler står nå å venter på å bli med hjem :)
Det blir mange pokaler på toppen av juletreet i år gitt, men jeg tror vi vet hvilken som har størst verdi ;)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar