onsdag 9. november 2011

Regntid

Det er offesielt regntid her på Bali. Det startet så smått med noen faste regnskurer på morgenkvisten. 


I det siste har det utviklet seg kraftig. Regnet har bøttet ned og nattehimmelen blitt lyst opp av lyn hver kveld. Siden lynet sjelden kommer alene, har også torden jallet og spraket så det har ristet i veggene.



Kan ikke si at vi synes slikt vær er noe koselig overhodet. Må nok innrømme at Tone kanskje er blitt litt ekstra skvetten og vàr siden jordskjelvopplevelsen. Vi opplevde ett til her om dagen også, mye mildere og ikke i nærheten av det andre, men dog. Naturkrefter er ikke til å spøke med!

Det eneste positive man kan si om slikt vær er vel at det ikke finnes unnskyldninger for ikke å lese til eksamen. Noe som kan være vanskelig her nede, da det er så mange distraksjoner. (selv om man kanskje ikke får den beste arbeidsroen av alt uværet, men)

Skolebøkene ligger værtfall framme. Stian er virkelig flink, og arbeider både dag og natt med eksamensforberedelser.


Noe som jo er litt trivelig, er at roomservicen på hotellet er såpass bra! Det er rimelig greit å få servert mat uten å måtte gjøre den største innsatsen selv ;) (Ja, vi er blitt bortskjemt her nede. Og ja, det kommer til å bli vanskelig å avvende seg denne livsstilen)

God mat servert på regnværsdager smaker liksom ekstra godt ;)

En fornøyd og flittig student

I dag er det faktisk akkurat 2 uker til vi reiser hjem. Det skal bli rimelig godt, selv om klimaet hjemme ikke frister nevneverdig. Men det er heller ikke så viktig, å se igjen alle kjente og kjære derimot, det blir godt det!

Sees snart! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar