tirsdag 4. oktober 2011

Bali safari & marine park

I forrige uke var Stian på klassetur til "Bali safari & marine park". Dette var i forbindelse med markedsøkonomifaget han tar og målet var å se hvordan de store bedriftene jobbet med nettopp dette. Håpet var at man skulle se en rød tråd fra studier til det virkelige liv. De som hadde håpet dette derimot, gikk utvilsomt skuffet hjem igjen. Foredraget varte ca 1 time, der man skulle fortelle markeds.avd i bedriften hvordan vi studenter ville markedsført dem. Selvfølgelig ble Stian valgt ut til å fremføre dette for sin gruppe på engelsk, minimalt med tid og litt grinete fordi bedriften man besøkte var dårlig forbredt (Stian retter fortsatt sitt hat mot gruppen sin, som tvingte ham til å fremføre). 


Tross alt, så gikk fremføringen veldig bra og Stian fikk iallefall en t-skjorte fordi han stilte opp. Skuffelsen ble enda større når også alle andre fikk t-skjorte på tur ut av konferanserommet.


Resten av dagen vi hadde i parken var strålende. På dyreshowet fikk vi se masse forskjellige dyr og vi fikk litt informasjon om hvert dyr som fremførte. Dette til stor underholdning for alle som så på.





Deretter bar det til elfant-show hvor vi fikk se et skuespill om hvordan "krigen" om terretorier mellom mennesker og elefanter utspiller seg. Menneskene utvider stadig sine landområder og dette går ut over matforrådet til de ville elefantene. Dette var faktisk ganske spennende og gøy å se på.



Så dro vi på safari. Her fikk man se masse eksotiske dyr fra Afrika, India og Indonesia. Innhegningene var delt opp slik at dyrene fra Afrika var for seg selv, og det samme gjaldt for dyrene fra India og Indonesia. Når vi hadde sett mange farlige og rare dyr så var tiden inne for å se hva befant seg seg i den indiske innhegningen. Vår opprinnelige inder i klassen gledet seg stort når vi begynte å nærme oss. Han ble en smule skuffet når det eneste dyret de hadde fra India var.......

BAMBI!!!!!!!


Her er et lite utvalg av andre dyr vi fikk se:











        
Min personlige favoritt. Den hvite tiger!



Skal man til Bali, så anbefales det sterkt å ta turen innom her. Masse moro og action!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar