søndag 30. oktober 2011

Halloween


I går ble det feiring av Halloween. Kvelden startet med et nydelig måltid hjemme i villaen til Therese og co. Ordentlig norsk taco stod på menyen, og dere må tro det var godt!

Vertinnen


De aller fleste hadde gjort seg mye flid med kosymer, og det var gøy å se hvor kreative folk kan være. Stian gikk virkelig inn i rollen som skummel morderisk baby, og overlot ingenting til tilfeldighetene



Inga og Vegard gjorde heller ingenting halveis. Inga gikk som en morderisk sykepleier, og Vegard var død dykker spist av hai (den tøffeste haien noensinne, det må nevnes.)

En djevel og indianer


En god og mett gjeng klar til å gå videre på fest på studentkafeen, Luwak. På veien dit måtte vi selvføgelig gå den obligatoriske "trick or treat" runden innom lærervillaen. Vi fikk ingen "treat", så det ble noen små "tricks" (vel fortjent!)

Morderbabyen og indianeren, det perfekte par...

Eirin og Axel matchet noe bedre ;)

Så et lite bildedryss fra kvelden. Mange flotte mennesker som var flinke til å kle seg ut og spre god stemning








Det var mange morsomme kostymer og stemningen var upåklagelig. Det er like gøy å kle seg ut den dag i dag, som det var da vi var små. Vi hadde nok en super kveld, og dette er slike minner vi kommer til å huske i lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar