søndag 28. august 2011

Lørdagskos

På lørdag dro Stian på surfing og Tone på shopping. Siden Stian var opptatt med å surfe, ble det ikke tatt noen bilder av den hendelsen. Vi skal derimot passe på å skaffe billedlig dokumentasjon ved neste anledning.


Tone dro på shopping med to flotte damer, Therese og Hilde. De studerer begge to PT og fitness, og har derfor all anatomiundervisning sammen med idrett 2, som Tone går. 



Vi startet dagen med kaffe på starbucks og skravling om alt fra skole til andre begivenheter. En perfekt start!

Videre tok vi prutetrusene på, og bega oss inn i et mylder av småbutikker. Her selger de klær, sko, smykker, vesker og alt mulig annet. Det blir alltid mye mas om å kjøpe det ene og det andre, men det er også en gøy opplevelse. Pruting er en kunst i seg selv, og utrolig facinerende.




Etter å ha fått en god dose prutekultur dro vi til hovedhandlegaten i Kuta, Kuta square, der prisnivået og kvaliteten er i en helt annen klasse.


Lunch hører også til når man shopper, og vi koste oss med italiensk for anledningen.




Etter atter noen butikker og kjøpesenter ble det endelig tid for høydepunktet, nemlig spabehandling. Vi fant oss et noe interessant etablissement, som skulle ha 35.000 (ca. 24kr) for 30min med hode, nakke, rygg massasje og 35.000 for manikyr. For godt til å være sant kanskje? Massasjen var veldig god den altså, men manikyren kunne jeg klart meg foruten. Nå er ikke jeg spesielt kresen, men en dårlig utført fransk manikyr er rett og slett ikke pent! Men prisen, den var det ingenting å si på! ;)



Hilde er nok noe skeptisk
Vi dro kl.10 om morgenen og var tilbake kl.19, så vi fikk virkelig slått ihjel noen timer. Vi koste oss værtfall fryktelig og Stian var godt fornøyd med å slippe unna shopping, så det kunne ikke blitt en bedre dag. 

Vi hadde selvfølgelig behov for mat igjen etter en så lang dag, så turen gikk til gateway kafe. Der traff vi flere flotte mennesker. 



En perfekt avslutning på en dag som det her, er å dele en flaske vin eller to (nesten obligatorisk!). Så for de som lurer på om Balinesisk vin er god, har dere et trestemt og høyt JA fra vår side.

To trøndere og en rogalæning. God kombinasjon ;)
I kveld skal vi på grilling og premier league visning! Det blir nok god stemning og en alletiders søndagsaktivitet :)

1 kommentar:

  1. sjer ut som om dåkk har det vældi bra :-) Kos dåkk videre å nyt oppholdet.
    Stor tantekos t Therese :-)

    SvarSlett