lørdag 20. august 2011

Studentlivet

Vi kunne unnskyldt vårt fravær på bloggen den siste uken med at vi har bedrevet vill festing og hatt et massivt sosialt liv, slik studentlivet ofte er, men den gang ei. Vi har faktisk vært opptatt med undervisning hver dag og egenstudier på kveldstid.

Slik ser studenttilværelsen vår ut


Stian jobber med ligninger

Tone pugger anatomi.
Vi trives veldig godt med studiene våre begge to, men det gjelder å henge med fra første stund. Det er mye man skal gjennom på kort tid. Tone har sin første eksamen om under 3 uker allerede. Stian hadde sin siste matematikktime for over 9 år siden, så de har noen fordeler våre yngre medstudenter.

Noe som ikke har vært fullt så gøy er at vi begge har hatt litt magetrøbbel. Den såkalte balibelly. Det vil kort forklart si at maten passere litt for raskt gjennom kroppen. Tone er satt på en antibiotikakur for å bli kvitt de uønskede parasittene, så da krysser vi fingrene for at vi slipper unna flere ganger.




Over til noe langt mer hyggelig, så skal vi på båttur til en øy utenfor Bali i morgen. Det skal være et sant paradis, der snorkling og andre vannaktiviteter står på agendaen. Det er virkelig godt med helg!

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Bra jobba, Stian, men feil svar i oppgave 1.7 c). Hilsen Ingve og Christoffer.

    SvarSlett