onsdag 31. august 2011

Sanur

I dag dro vi til Sanur med Hilde. Den lille byen ligger 20min unna Jimbaran. Hvis vi skulle feriert på Bali, ville vi absolutt ha foretrukket Sanur framfor Jimbaran. Det er roligere tempo og det er faktisk mulig å være fotgjenger her. Det finnes velfungerende fortau! Ah, hvilken luksus! Det strekker seg også en 4km lang strandpromenade langs kysten. Vi lar postkortmotivene tale for seg:





Langgrunt sa du..



Det som er ulempen med Jimbaran er at det ikke er mulig å være fotgjenger eller bevege seg til fots i hovedgaten. Fordelen med Sanur er at det rett og slett er mulig å være ordentlig turist, gå rundt å kikke i butikker og krysse gaten uten problem. Bevegelsesfriheten er et stort pluss.


Hilde og Stian, fornøyde fotgjengere

Hovedgaten i Sanur

Delikate farger

Fin butikk

En småtøff bil
Hovedmålet, utenom å sjekke ut Sanur, var å dra til en svensk kafe som også selger snus. Dere trenger vel ikke gjette mye på hvem som ville ha snus, men svensk mat var også et stort trekkplaster (For ja, man blir fort lei av asiatisk mat, og ja, man savner kjøttboller og potetstappe). Skuffelsen ble derfor stor når vi fant ut at den var stengt i dag.. Det vil dermed si at vi må tilbake igjen en annen gang. Litt kjipt, det må vi si, for vi gledet oss en hel masse på å få det akkurat i dag. Vi hadde tenkt å tilbake uansett, og da skal vi slå det sammen med en ordentlig stranddag, og nyte langgrunt vann uten strømninger eller bølger. Det blir fint det da!

Vi føler også på det, at vi er litt lei av Jimbaran. Man blir vel kanskje lei uansett når man oppholder seg på samme sted i over en måned. Det er derfor veldig bra at vi kan dra rundt og oppleve mer av Bali. Vi gleder oss til å utforske mer av hva denne øya har å by på og utnytte oss av å være på en slik paradisøy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar