torsdag 11. august 2011

Shopping, strand og quiz

På onsdag dro vi inn til Kuta for å foreta litt shopping. Stian hadde helt gått tom for reine klær, og Tone sier aldri nei takk til shopping. Vi leverte samtidig inn skittentøyet vårt til rens, hos verdens triveligste lille familie. Prisen ble den nette sum av 36 norske kroner og vi fikk hentet det allerede dagen etter. Sweet deal!



Stian fikk fylt opp klesbehovet sitt værtfall. Vi tok en rolig kveld ute på terassen for å roe ned shoppingrusen, og koste oss med litt roomservice med det samme.




I dag har vi tilbringt noen timer på stranda igjen. Tone har sloss mot bølgene


Stian har, ja, slappet av.



Tone illustrer her at det er fint mulig å være flittig student og slikke sol samtidig. En bok av pensum er allerede fortært, og det før skolen i det hele tatt har startet. Nei og nei, dette kan bli bra!

I dag kom også siste rest med studenter, og alle skal nå være ankommet Bali. Det ble i den anledning arrangert quiz og vi var ca. 200 studenter samlet på gateway cafe. Det var god stemning og en morsom kveld.



I morgen skal vi på busstur til et lokalt universitet der vi skal få viktig informasjon. Dere vil høre mer fra oss etter det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar